Atenció al públic

08:00 - 18:30

Pare Sanahuja, 39

25600 Balaguer

973 44 51 64

vedrunabalaguer@vedruna.cat

Acabem el projecte Erasmus+ ‘Start Up Your Career Successfully’

Durant dos anys 18 alumnes de 1r de Batxillerat han format part del projecte Erasmus+ ‘Start Up Your Career Successfully’ subvencionat per la Unió Europea, que promou l’enriquiment cultural i personal dels joves dels països que la integren.

Aquest projecte es va iniciar a l’octubre de 2017 i ha acabat al maig de 2019. L’objectiu del projecte era donar eines als
nois i noies per una millor inserció en el mercat laboral, analitzar la possible demanda de treball i pensar quines són les seves necessitats per a ser joves competitius i preparats per afrontar el món del treball. Durant aquests dos cursos els nois i noies juntament amb els seus companys de Bulgària, Romania i Portugal, han seguit un curs de Bussiness English online i han treballat d’altres aspectes en les diferents estades transnacionals.

L’última estada va ser del 24 al 29 de març a Bulgària. Vam fer uns tallers d’aprenentatge i també diverses visites a empreses búlgares com Dundee, la més important del país. Al mateix temps, aquesta estada va permetre un atansament a la cultura de Bulgària.

Des de l’escola estem molt satisfets de la nostra participació en aquest projecte tant pels coneixements que els nostres alumnes han adquirit com pel fet de conèixer altres cultures, identitats i valors. Els nostres alumnes s’han pogut adonar que com a ciutadans europeus tenim més punts en comú que diferències.

Comments are closed.
Blocs de L’escola

null
Llar d’Infants

 

null
Educació Infantil

 

null
Pastoral

 

null
AMPA