Atenció al públic

08:00 - 19:00

Pare Sanahuja, 39

25600 Balaguer

973 44 51 64

vedrunabalaguer@vedruna.cat

CS celebra el final de curs a les Franqueses

Avui, dimecres, dia 19 de juny, els i les alumnes del cicle superior hem fet una sortida al monestir de Santa Maria de les Franqueses, per celebrar el final de curs i el comiat d’aquesta etapa dels companys de sisè.

A les nou del matí, hem començat a caminar cap a la passarel.la nova. Allí ens esperava el senyor Joan Sauret. Ell ens ha acompanyat per la ruta que, tot passant per la bultra, s’ha obert des de Balaguer fins al monestir. Des d’aquestes línies volem agrair-li la seva ajuda i col·laboració.

Aquest nou trajecte permet observar la vegetació que creix vora el riu i escoltar els ocells que, en aquesta època de l’any, són presents en aquest meravellós indret.

Un cop hem arribat, hem esmorzat per recuperar forces i després hem jugat fins a l’hora de dinar. Cap a les tres de la tarda, hem tornat cap a l’escola, bo i seguint la mateix ruta del matí.

Aquesta jornada té una vessant lúdica, però al mateix temps educativa, ja que serveix per refermar tot un seguit de valors imprescindibles en la nostra formació.

Comments are closed.
Blocs de L’escola

null
Llar d’Infants

 

null
Educació Infantil

 

null
Pastoral

 

null
AMPA

Últimes Notícies