Atenció al públic

08:00 - 18:30

Pare Sanahuja, 39

25600 Balaguer

973 44 51 64

vedrunabalaguer@vedruna.cat

El projecte Little Sociopreneurs, dins el programa Erasmus+, arriba al seu punt i final.

Durant dos cursos, els i les alumnes que actualment cursen 1r d’ESO han participat,conjuntament amb escoles de Xipre, de Bulgària, de Croàcia i d’Eslovènia, en el projecte Little Sociopreneurs, un projecte innovador que ha fomentat l’emprenedoria social i l’enriquiment cultural entre els i les més joves.
Aquest projecte s’inicià el mes de setembre de 2018 i finalitzarà aquest mes de desembre de 2020, després d’haver sol·licitat una pròrroga de quatre mesos. La situació sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19 ens ha forçat a acomiadar el projecte Little Sociopreneurs en format virtual. Això no obstant, ha esdevingut una nova oportunitat per adquirir, desenvolupar i millorar les competències digitals de l’alumnat i professorat.

Com a acte de cloenda del projecte, s’ha celebrat a l’escola una jornada d’emprenedoria social. Per una banda, a la porteria s’ha exposat un mostrari de productes elaborats per l’alumnat. Tots els productes pretenien fomentar el patrimoni cultural de Balaguer i són el resultat del seu propi
pla d’empresa. I per altra, els i les alumnes participants en el projecte han intercanviat experiències per implementar pràctiques empresarials socials amb alumnes de cursos inferiors, qui estan iniciant-se en el món de l’emprenedoria. A més a més, han compartit què els ha aportat haver participat en un programa Erasmus+.

Al mateix temps, un grup d’alumnes ha participat en unes trobades virtuals conjuntament amb les altres escoles que formen part del projecte. Durant aquestes jornades, també han presentat la seva experiència d’emprenedoria i els productes finals que varen elaborar. En aquest sentit, hantingut l’oportunitat de desenvolupar i millorar el seu nivell d’anglès, ja que ha estat la llengua vehicular del projecte. També han conegut cultures i sistemes educatius d’altres països europeus.

Les jornades han estat enriquidores tant des de l’àmbit de l’aprenentatge, com pel desenvolupament d’habilitats i competències bàsiques per a ciutadans i ciutadanes del segle XXI.

Comments are closed.
Blocs de L’escola

null
Llar d’Infants

 

null
Educació Infantil

 

null
Pastoral

 

null
AMPA