Atenció al públic

08:00 - 18:30

Pare Sanahuja, 39

25600 Balaguer

973 44 51 64

vedrunabalaguer@vedruna.cat

Campanya Domund 2019

L’Escola Vedruna Balaguer, com cada any, du a terme un seguit de campanyes per reforçar valors com la  solidaritat, la dignitat,  l’esforç, la generositat o la justícia, tan fonamentals en la formació integral de la personal

La primera d’elles es va celebrar els proppassats dies 23 i  24 d’octubre, coincidint amb la celebració del festival del DOMUND. Enguany el festival era ambientat en una trobada d’antics alumnes de l’escola en un restaurant, on rememoraren tot de records i vivències en un sopar, que, els organitzadors havien titulat El sopar dels nostres somnis.

Els diners recaptats, 6937 euros, han anat destinats a tres projectes que es duen a terme a les ciutats de Sullana i Celendín del Perú. Concretament, aquests projectes són els següents: Aprenem jugantLa música i la dansa, un camí de prevenció i Millora de l’habitatge rural. La finalitat del primer és la inclusió social infantil a través del joc. En el segon es pretén evitar conductes de risc, com la venda i consum de drogues als adolescents, el vandalisme…  Finalment, el tercer va adreçat a millorar la qualitat de vida de 15 famílies.

Per altra part, s’han lliurat al bisbat d’Urgell la quantitat de 730,33 euros, provinents de la postulació, per a les missions que l’Església s’encarrega de portar a la pràctica en aquells indrets o àmbits  on la seva labor i ajuda són necessaris.

Des d’aquestes línies el centre vol reiterar l’agraïment per l’esforç que fan les famílies a destinar uns diners per a causes solidàries i altruistes.

Comments are closed.
Blocs de L’escola

null
Llar d’Infants

 

null
Educació Infantil

 

null
Pastoral

 

null
AMPA