Atenció al públic

08:00 - 18:30

Pare Sanahuja, 39

25600 Balaguer

973 44 51 64

vedrunabalaguer@vedruna.cat

Serveis

Serveis

Servei de menjador

El servei de MENJADOR, inclou el menjar , la vigilància i la cura de l’alumnat abans i després de dinar. Aquest servei comporta treballar hàbits a taula, higiene personal i  actituds en el joc individual i en grup.

Els alumnes d’Educació Infantil, Cicle Inicial i Cicle Mitjà, juguen al pati,  i poden fer activitats establertes per l’AMPA. Els alumnes de Cicle Superior tenen una estona d’estudi, treball personal i pati.

Els alumnes d’ESO i BTX també poden fer treball personal o pati.

Acollida

El centre posa a disposició de totes les famílies l’acollida matinal gratuïta,  sempre i quan,  aquestes demostrin  necessitat d’aquest servei.

L’horari és de 8h  a 8:45h.

Plataforma Clickedu

Tots els alumnes, pares i mares o tutors/es disposen de login i password per entrar a la plataforma educativa de l’escola.

Aquesta eina, aporta serveis d’informació puntual de l’alumne sobre els seus resultats acadèmics, treballs a realitzar, sortides, ampliacions, treballs específics, …

Auxiliar de conversa

Des de fa uns anys, l’escola Vedruna de Balaguer gaudeix d’un/a auxiliar de conversa per tal de donar impuls a un Projecte Lingüístic Plurilingüe. Comptar amb una auxiliar de conversa esdevé un recurs de primer ordre per estimular l’aprenentatge de la llengua anglesa i el coneixement d’altres cultures i altres formes d’entendre el món.

Assessorament psicopedagògic

L’escola disposa d’un Equip de Psicopedagogia i Orientació  que s’adreça a totes les etapes educatives, de 0 a 18 anys.

L’equip és responsable d’assessorar els diferents equips de mestres de l’escola i manté coordinacions amb agents externs i també és qui impulsa l’ITINERARI PSICOPEDAGÒGIC de l’escola, que ha estat creat conjuntament amb els Equips de psicopedagogia de totes les Escoles Vedruna de Catalunya i que podeu consultar als següents enllaços.

Activitat aquàtica

En la programació horària de l’alumnat, a partir de Llar d’Infants 2 anys, cada curs disposa d’una hora de piscina a l’escola.

També els pares/mares o tutors/es,  poden disposar d’aquesta instal·lació en els horaris marcats pel Club Esportiu Vedruna.

.

Blocs de L’escola