Atenció al públic

08:00 - 18:30

Pare Sanahuja, 39

25600 Balaguer

973 44 51 64

vedrunabalaguer@vedruna.cat

Erasmus +

Erasmus +

Actualment, la nostra escola col·labora amb dos projectes europeus Erasmus+ KA2:

  • un per a l’educació primària,Little Sociopreneurs, conjuntament amb dues escoles de Xipre, una de Bulgària, una de Romania, una d’Eslovènia i una altra de Croàcia;
  • i un per a l’educació secundària (Start Upyour Career Successfully), conjuntament amb una escola de Bulgària, una de Portugal i una altra de Romania.

Aquest programa s’ha dissenyat per donar resposta als reptes socioeconòmics actuals que es planteja la Unió Europea. Es tracta d’una estratègia coordinada per al creixement i l’ocupació, anomenada Europa 2020, de la qual l’educació i la formació n’esdevenen una part integral. La inversió en educació i formació es considera clau per al desenvolupament del potencial personal, l’adquisició de noves habilitats i l’increment de les perspectives laborals.

L’objectiu del projecte Erasmus+ KA2 és la millora de les competències bàsiques de l’alumnat a través de metodologies pedagògiques innovadores, l’intercanvi de bones pràctiques educatives i el treball cooperatiu.

El projecte contempla visites amb alumnes, acompanyats de mestres, a les diferents ciutats que formen part de cada projecte i a les seves escoles, que ajudaran a construir la identitat europea, a conèixer cultures diferents i fomentaran el treball en equip amb alumnes d’altres nacionalitats europees.

Per poder coordinar aquest projecte multidisciplinari es realitzaran reunions transnacionals a cada ciutat, amb representants de totes les escoles implicades, es creearan comissions de treball a cada centre escolar, s’establirà un canal de comunicació entre les diferents escoles a través de la plataforma E-twinning i es realitzarà un rigorós seguiment d’execució i de pressupost, atorgat pel Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (organisme del Ministeri d’Educació competent en els programes Erasmus+ a l’estat espanyol).

Blocs de L’escola